0731403524
L- V 9:00 - 18:00

Blog

inceputurile forever young

inceputurile forever young

Bună tuturor, eu sunt Carmen și de acum încolo o să mă ocup de blogul Forever Young. Nu am mai făcut asta până acum dar am multe lucruri să vă povestesc despre începuturile noastre, despre echipa noastră, despre ce proiecte mai avem, despre festivalurile la care mai mergem și nu în ultimul rând vreau să fiu in contact cu voi, clienții noștri dragi, care ne-au ajutat sa creștem ca afacere și ca oameni. Va rog, nu ezitați sa ne lăsați recenzii, comentarii, sugestii, avem nevoie de ele și ținem cont de părerile voastre. Ca orice poveste, și asta începe cu "a fost odată". A fost odată o fată căreia îi plăcea tare mult sa își confecționeze gentuțe, brățări și alte lucrușoare, care printr-o întâmplare fericită s-a împrietenit cu câțiva oameni care împărtășeau aceeași pasiune. De aici începând totul e istorie. Au urmat

Bratari barbatesti

Bratari barbatesti
Tot lucrand la modele noi de bratari si coliere si de alte accesorii exista un moment in care ne intoarcem la modelele clasice ... aici voi prezenta un caz clasic. Bratarile de piele late , cu un colorit cat mai natural cu aspect de produs purtat chiar putin decolorat sau ros de vreme ,sunt inca un model clasic de purtat care nu are vreme nu are epoca nu se demodeaza niciodata si mereu arata cool.

Sunt multe lucruri de care este bine sa fi constient cand te hotarasi sa iti faci un piercing in limba .. unele se fac altele nu-ti recomand sa le incerci. Limba este o zona sensibila. Un muschi cu niste nervi importanti care se afla fix pe mijloc ... asa ca iti recomand sa iti dai pearcingul la un cabinet profesionist.. riscul sa iti atinga un nerv care ar putea duce la o pareza a fetei este semnificativ mai mic la un specialist decat la un "amic priceput".